Filozofija Shambhale

 

“Shambhala predstavlja mesto univerzalnog znanja, dobra i ljubavi. Ona je skrivena daleko od očiju fizičkog poimanja, negde daleko u suptilnom svetu. Cilj Shambhale je da sa vama podelii i kod vas probudi te tri neizostavne i najvažnije stvari u životu svakog od nas – ljubav, dobro i znanje. Ljubav kao pokretača dobrog, dobro kao izvor pozitivnog delovanja i znanje kao osnov za sveukupni napredak svih nas.” – MV.

 

Vođen ovom idejom i željom da znanje i iskustvo stečeno u internacionalnoj spa industriji podelim sa vama, započinjem ovu misiju u duhu Shambhale. Verujem da je znanje moć i da njegovo nesebično deljenje dovodi do zajedničkog napredka, tj., sve nas čini još snažnijim, a da nam sticanje znanja o novim stvarima donosi sigurnost, samouverenost i opuštenost.

Na ovoj stranici ćete moći da se informišete o svemu što biste trebali da znate i očekujete od ‘spa i wellness’ industrije sa mesta klijenta tj. korisnika usluga. Cilj mi je da vam skrenem pažnju na one stvari koje možda ne znate a trebalo bi, kako bi vam svaki novi boravak u spa centrima bio još prijatniji i potpuniji. Trudiću se da vas ne opterećujem nepotrebnim informacijama, već da vam otkrijem one male stvari koje vam drugi možda ne bi rekli. Deleći znanje nesebično, razvijaćemo se i napredovati uporedo, a zahvaljujući tome će se i spa i wellness industrija u našoj zemlji, podići na viši nivo.

 

Share

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*