SHAMBHALA SPA CONSULTING

O Nama

Shambhala predstavlja mesto univerzalnog znanja, dobra i ljubavi. Ona je skrivena daleko od očiju fizičkog poimanja, negde daleko u suptilnom svetu. Cilj Shambhale je da sa vama podeli i kod vas probudi te tri neizostavne i najvažnije stvari u životu svakog od nas – ljubav, dobro i znanje. Ljubav kao pokretača dobrog, dobro kao izvor pozitivnog delovanja i znanje kao osnov za sveukupni napredak svih nas. – MV.

Ko smo mi?

ShambhalaSpaConsulting je konsultantska kuća specijalizovana za planiranje i razvoj spa centara. Donoseći inovativne tretmane i nezaboravana spa iskustva klijentima, a jak finansijski učinak našim partnerima, mi materijalizujemo ideje i pretvaramo ‘snove u realnost’.

U šta verujemo?

ShambhalaSpaConsulting veruje da je znanje moć, a da njegovo nesebično deljenje dovodi do zajedničkog napredka, tj. sve nas čini jos snažnijim. Takođe, verujemo da je raditi sa nekim mnogo produktivnije i zabavnije nego sami i da su visoki standardi kvaliteta usluga imperativ kojima svi treba da teže.

Zašto nas izabrati?

 ShambhalaSpaConsulting nudi jednostavna, jasna i profitabilna idejna rešenja. Ona se ne ogledaju samo na vizualnoj prezentaciji, već svoj fokus imaju i na ostvarivanju profita. Kreirajući unikatne koncepte, nezaboravne spa tretmane i dobar operativni sistem, Shambhala Spa Consulting svojim klijentima nudi gotov upakovan proizvod.

 

“The past can’t be changed, but the future is ours to shape if we make the effort.” Dalai Lama