SPORT & HEALTH CLUBS

DYNAMIC SPORT & HEALTH CLUB

Mesto promene, akcije i napredka

DYNAMIC SPORT & HEALTH CLUB predstavlja mnogo više od sportskog centra. To je mesto promene, akcije i napredka. Smešten u staro srce Beograda, ovaj moderan centar donosi novi duh našem belom gradu. Svojom površinom od 1800m2 i brojnim sadržajima koje nudi, centar objedinjuje savršene uslove za sportsku edukaciju, trening, takmičenja i relaxaciju. Korisnicima su na raspolaganju:

DYNAMIC MEDISPA nudi jedinstvenu sinergiju medicinskih procedura i tradicionalnih terapeutskih tretmana u cilju poboljšanja i očuvanja zdravlja. Kombinovanjem fizikalne medicine i kineziterapije sa jedne strane, i inovativnih kozmetičkih spa procedura sa druge, dobijaju se najbolji rezultati u postizanju ravnoteže duha i tela.

AQUARELAX Doživite osećaj potpune opuštenosti, eliminišite nepotreban stres i obogatite organizam preko potrebnim materijama. Na raspolaganju su vam sauna, parno kupatilo, slana soba, tople klupe i hidromasažni bazen.

AQUAJOY Mesto radosti, smeha i relaksacije. Načinite svoje prve zaveslaje sa našim visoko obrazovanim trenerima kroz zanimljive i edukativne časove plivanja ili iskoristite ovaj božanski element kao beg od napornog svakodnevnog života. Na raspolaganju vam je bazen temperature 30°C i prateći prostor kompletno pokriven podnim grejanjem. Ovi uslovi su idealni za školice plivanja različitih starosnih grupa, od beba do dece predškolskog i školskog uzrasta, ali i za preko poreban odmor i relaksaciju.

LIFEFITNESS STUDIO & GYM Moderna i savremena Life Fitness oprema poslednje generacije, zanimljivi personalni i polupersonalni programi i profesionalni motivisani treneri pomoći će vam u realizaciji i ostvarenju vaših ciljeva. Za one kojima tegovi predstavljaju “težinu”, na raspolaganju su brojni zanimljivi časovi aerobnog i anaerobnog vežbanja. Ojačajte svoje telo i korigujte posturu kroz časove Yoge, dovedite mišiće u stanje potpune izdržljivosti kroz intezivne grupne treninge ili poradite na duhovnom i fizičkom balansu kroz časove borilačkih veština.

DYNAMIC ARENA Moderna i savremeno opremljena sala po FIBA standardima pruža dobrodošlicu svim sportistima koji žele da istestiraju svoj pobedniči duh. Arena poseduje svu neophodnu opremu za odigravanje utakmica – košarka, odbojka, mali fudbal i ‘team building’. Takođe, svim sportistima su na raspolaganju i svlačionice sa podnim grejanjem, tuševima i ormarići za odlaganje garderobe.

DYNAMIC FRESHBAR Povratite izgubljenu energiju posle napornih treninga i obogatite organizam potrebnim vitaminima, našim pažljivo odabranim kombinacijama voćnih salata i sokova.

Share